fbpx

360° Photo booth

Voor alle Feesten, Bruiloften, Zakelijk en Privé Evenementen

Persoonlijke begeleiding door één van onze hostessen.

Unieke ervaring voor alle gasten binnen het evenement

uw persoonlijke filter zal overal op social media te zien zijn

Ontvang een eigen webpagina met alle video's van het event

Stappenplan gebruik 360 Photobooth Spinner BootBooth

360 Photo Booth

Het werkt simpel … de gasten, 1-4 tegelijk, nemen plaats op het platform. De camera draait 2 keer om de gasten heen. Terwijl de camera draait doet de bezoeker zijn move.

Eenmaal gestopt met draaien is de slomo video direct gereed, voorzien van een door u gekozen achtergrondmuziek en een gepersonaliseerde filter gemaakt door onze designer. Op de TV zijn alle video’s live te zien. Hierdoor kunnen alle  omringde gasten meegenieten van de 360 graden video’s van alle gasten die op de 360 spinnerbooth hebben gestaan. 

Stappenplan uitgelegd hoe werkt de Spinner Booth Photobooth

Leg de sfeer vast op uw evenement
Bezorg al uw gasten een herinnering om niet meer te vergeten! De video’s die de Spinner Booth maakt zijn geweldig voor social media.  Doordat de camera 360 graden om de gebruiker draait wordt de gehele omgeving van het evenement vastgelegd, er is dus geen sprake van een ‘normale’ foto die gemaakt wordt maar in tegendeel krijgt de bezoeker een video waar de totale sfeer van het evenement centraal staat samen met de gast. De gast geniet op de spinnerbooth met haar beste vrienden en deelt deze gelijk met al haar socialmedia vrienden.  

3 dames op de Spinner Booth 360 Photobooth
Video-effecten-360-spinnerbooth
360 Photobooth Spinner Booth 2 dames

3 tot 4 personen

Unieke Marketing

Alle soorten evenementen

Er kunnen maar liefst drie tot vier bezoekers tegelijkertijd op de 360 graden Video Booth staan om hun video te maken. Ze staan rug tegen rug waardoor iedereen hun moment pakt.

De video is gelijk klaar en wordt direct gedeeld via: Airdrop, QR-code, E-mail of Whatsapp. De gebruiker heeft gelijk de video met uw gepersonaliseerde filter, deze zal vervolgens gedeeld worden met alle socialmedia volgers. 

De 360 graden Photo Booth is geschikt voor alle evenementen zoals: bruiloften, zakelijk, Merk activiaties, Festivals en Privé evenementen. Zowel out- als indoor.

mogelijkheden 360 Photobooth 

Spinner Booth wilt dat de samenwerking met het evenement onvergetelijk wordt. Om dit te bereiken heeft Spinner Booth een ruim assortiment met mogelijkheden om het evenement zo goed mogelijk op de kaart te zetten. HD televisie, Geldpistolen, Rookmachine, Bellenblaasmachine. Ook is het mogelijk om aangepaste videobranding op het ronde platform te bestickeren en een op maat bedrukte achtergrond-wall te realiseren.

Onvergetelijke feesten, bruiloften en evenementen. Doordat de bezoeker de video gelijk kan downloaden, wordt de video gelijk gedeeld op social media. De geweldige ervaring gaat in een mum van tijd viraal. Zet je schrap voor de tijd van je leven! Spinner Booth overtreft alle verwachtingen van de klant.

1-van-de-3-vingers-in-de-lucht-stappenplan-Spinner-booth

READY

2-van-de-3-vingers-in-de-lucht-stappenplan-Spinner-booth

SET

3-van-de-3-vingers-in-de-lucht-stappenplan-Spinner-booth

SHARE

Pak een photobooth prop en stap op de Spinner Booth! We tellen af wanneer de Spinner Booth begint met opnemen van de slow motion video. 3.. 2.. 1.. GO!

Na de opname scant de gast de QR-code en heeft de video gelijk op de telefoon staan.

Met een lach op het gezicht van de gast deelt wordt de 360 video direct met alle social media vrienden gedeeld.

CONTACT ONS

Stuur ons voor een prijsopgave een berichtje met de benodigde gegevens!