fbpx

Vogue 

BRAND ACTIVATION / Westfield Mall 2021

Strike a pose!

Vogue heeft de start van het nieuwe modeseizoen afgetrapt door middel van de expo in de Westfield Mall of the Netherlands.

Van 22 september tot en met 11 oktober 2022 heeft Vogue een onwijs gave Expositie gehouden in de grootste overdekte winkelcentrum van Nederland met maar liefst meer dan 230 winkels.

Fashion Director Linda Gümüs-Gerritsen heeft 82 mannequins in de nieuwe herfst- en wintertrends gestyled en deze tentoongesteld op enorme pilaren. In het midden van deze actie was er een enorme roze loper waar de bezoekers overheen konden ‘modelleren’ en in het hart van de actie stond de Spinner Booth, waar de bezoekers dan hun eigen VOGUE video konden maken met hun eigen fashionlook. De Spinner Booth is omringt door enorme pilaren met meer
Tijdens de Expo zijn dagelijks honderden video’s gemaakt van de bezoekers door middel van de Spinner Booth. De bezoekers kregen de kans om zelf in de schijnwerpers te staan. De video’s die door de bezoekers van de mall zijn massaal gedeeld op social media.