fbpx

Onlangs heeft Spinner Booth samengewerkt met Heineken tijdens hun personeelsfeest in de Heineken Experience in Amsterdam. Door de 360 Booth te integreren, hebben we een interactieve en onvergetelijke ervaring gecreëerd voor de aanwezige medewerkers.

De 360 Booth bood medewerkers van Heineken de mogelijkheid om zichzelf vast te leggen in een omgeving die het Heineken-merk volledig weerspiegelde. Het resultaat was een visueel indrukwekkende en boeiende ervaring, waarbij de medewerkers volledig werden ondergedompeld in de bedrijfscultuur.

Onze 360 Booth is speciaal ontworpen voor bedrijven die hun marketing- en brand activation activiteiten willen uitbreiden en hun merk op een onderscheidende manier willen presenteren. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om op unieke wijze interactieve ervaringen te creëren die de betrokkenheid van hun publiek vergroten en de merkbekendheid vergroten.

De samenwerking tussen Heineken en Spinner Booth laat zien hoe onze technologie bedrijven kan helpen bij het creëren van onvergetelijke ervaringen voor hun medewerkers en klanten. Als u wilt weten hoe onze 360 Booth uw bedrijf kan helpen, neem dan gerust contact met ons op.

We zijn trots om te hebben bijgedragen aan het succes van het personeelsfeest van Heineken in de Heineken Experience en we kijken ernaar uit om andere bedrijven te helpen bij het creëren van unieke en interactieve ervaringen voor hun medewerkers en klanten.