fbpx

Spinner Booth heeft onlangs samengewerkt met ICI PARIS XL om hun recruitment campagne te ondersteunen. Door het gebruik van onze 360 Booth hebben wij ICI PARIS XL geholpen om hun personeel op een opvallende manier te presenteren en een video te maken die op social media viraal is gegaan.

Onze 360 Booth is speciaal ontworpen voor marketing en brand activation en biedt bedrijven de mogelijkheid om op een unieke manier interactieve ervaringen te creëren. Het stelt bedrijven in staat om hun merk en bedrijfscultuur te presenteren aan potentiële werknemers en klanten, en kan bijdragen aan het vergroten van hun merkbekendheid en zichtbaarheid.

Met behulp van onze 360 Booth kunnen bedrijven hun doelgroepen betrekken bij inhoudelijk informatieve en visueel aantrekkelijke ervaringen. Dit kan op zijn beurt bijdragen aan het genereren van meer interesse in het bedrijf en potentiële werknemers aantrekken.

De samenwerking tussen Spinner Booth en ICI PARIS XL laat zien hoe onze technologie bedrijven kan helpen bij het bereiken van hun marketing- en personeelswervingsdoelen. Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van onze 360 Booth voor uw eigen marketing- en brand activation doeleinden, neem dan gerust contact met ons op. Wij delen graag meer informatie over onze technologie en de voordelen die wij kunnen bieden voor uw bedrijf.