fbpx

Bij het jaarlijkse personeelsfeest van Specsavers stond dit jaar de 360 Booth van Spinner Booth centraal. Onze innovatieve technologie gaf de aanwezige medewerkers de mogelijkheid om een leuke en interactieve ervaring te beleven.

In de 360 Booth werden de medewerkers getransporteerd naar een omgeving die volledig in lijn was met de merkidentiteit van Specsavers. De resultaten waren verbluffend en leverden prachtige foto’s op die de medewerkers deelden op sociale media. De interactieve ervaring was niet alleen vermakelijk, maar versterkte ook de band tussen de medewerkers en het bedrijf.

De 360 Booth van Spinner Booth is ontworpen om bedrijven te helpen bij het versterken van hun merk en het bevorderen van interactie tussen hun medewerkers en klanten. Onze technologie maakt het mogelijk om de betrokkenheid van uw publiek te vergroten en de merkbekendheid te vergroten.

We zijn trots om te hebben bijgedragen aan het succes van het personeelsfeest van Specsavers en we kijken ernaar uit om andere bedrijven te helpen bij het creëren van onvergetelijke en interactieve ervaringen voor hun medewerkers en klanten. Als u wilt weten hoe onze 360 Booth uw bedrijf kan helpen, neem dan gerust contact met ons op.